Shamer's FotoPage

By: Shamer Mz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Apr-2006 12:34 Email | Share | | Bookmark
Back To The Future...

wit my brother @ Penang-1987
with my brother @ Langkawi-1989
with mt brother @ PD-1988
View all 29 photos...
Tgh kemas2 bilik..skali trjumpe gbr2 brharga ni..aper lagi tangan ni pun gatal la nak scan masuk fotopages ni utk dijdkan bahan tatapan..memori silam ni..


Thursday, 23-Mar-2006 12:24 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ Royal Lake Club Kuala Lumpur

Off we go..separated into 2 teams..
Guys..u are the 1st team to arrive *Amazing Race style*
tu dia..Batek Bar, Royal Lake Club Kuala Lumpur...
View all 13 photos...
It's my birthday today..so my bos seperti biasa ajak sume gi lunch kat luar AKA dia belanja la! Dis year dia bawak gi lunch kat Royal Lake Club KL..woohoo..baguz2..dh lama gak kitorg xgi situ..hehe..

~ Enjoy da pix y'all ~


Friday, 24-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Anne last day @ KL. Auf Wiedersehen...

wallpaper for everybody...
Aunties...
Mother & Daughter..hehe
View all 9 photos...
Hari ni Anne or kalo kat Malaysia kitorg panggil dia Ana, last day kat Shahril Associates/M2...so kitorg bawak dia gi lunch kat Khanna Banana Leaf & pastu buat party kecil-kecilan kat opis..dia ni Practical Student dari Jerman...dh 2 thn dia lepak ngan kitorg...tp xleh nak tekel sbb bos dh masuk line dulu...hehehe...boosssss...

Goodbye Ana!
Auf Wiedersehen Ana!
Selamat Tinggal Ana!
Au revoir Ana!

Ni la 4 bahasa yg dia bole ckp...English, German, BM & French...I like french! hehe...french fries!!!


Saturday, 28-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dik Nur. 8th Birthday.

Ala..ala..cantiknye kek dia..
1..2..3..tiup!!
nak potong kek pun nak posing dulu..
View all 25 photos...


Sunday, 20-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Best Friend Wedding - Abdul Karim Asri

Ketibaan Raja Sehari..
Lamanyer kompang?
Tu dia..Asri & wife!
View all 22 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net